Translate

onsdag den 4. november 2015

Bangkok - i børnehøjde

Sidste dag i Bangkok blev en dag helt i børnehøjde. Vi havde læst om et spændende sted hjemmefra og vist Cirkeline billeder af det, og det var det hun glædede sig mest til når vi kom til Bangkok.

Stedet hedder Kidzania og er et aktivitetscenter som ligger i en kæmpe indkøbsmall - Siam Paragon, midt i Bangkok. 

Midt i dette imponerende indkøbscenter ligger et fantastisk børnecenter

Kidzania er udviklet til at børn kan prøve at lege voksne ved at prøve voksnes job. Der er 30-40 aktiviteter som f.eks. Brandmand, ekspedient i 7eleven, sushikok, kirurg, hemmelig agent, politibetjent osv. osv.

Det hele er opbygget som en lille miniby med kunstig himmel som i Lalandia. Der er torv, butikker, restauranter og man føler man går rundt i en lille by.

En af gaderne i Kidzania

Og for at gøre det endnu mere børnevenligt må forældre ikke komme ind i nogle af aktiviteterne, men observere det fra gaden. Når de kommer får de hver en check som de skal gå i banken og veksle til Kidzania penge. Med penge på lommen kan de så gå rundt til aktiviteterne og stille sig i kø til dem de vil prøve. Men vi var heldige for der var næsten ingen mennesker så Laura og Cirkeline kunne frit gå fra sted til sted og prøve det de (mest Cirkeline) havde lyst til. Når de havde udført et job fik de løn i form af Kidzania penge, og når de var et sted hvor de fik noget med, f.eks. hjemmelavet Cola eller ketchup skulle de betale for det. På den måde fik de også lært noget om økonomi.

Laura var lidt for stor til det, men fordi forældre ikke måtte komme med ind var hun tolk for Cirkeline, så  det var en fantastisk engelskundervisning for Laura. Hun måtte lytte for at forstå og forklare Cirkeline hvad de skulle gøre.

Cirkeline som ekspedient i 7eleven. Hun skulle skanne de varer som Laura havde købt

Laura prøvede ar være tv vært hvor hun skulle læse nyheder op på engelsk mens Cirkeline var kameramand

Sushikokke

Piloter i flysimulator

Bjergbestiger

Vi var der i godt 6 timer og nåede en masse. På vej tilbage til hotellet var vi inde at købe lidt aftensmad som supplement til pigernes hjemmelavede sushi. Fik et bad på hotellet og ventede derefter på at vi blev hentet af en natbus som vi skulle køre med op til det nordlige Thailand, hvor vi skulle på trekkingtur.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar