Translate

tirsdag den 10. november 2015

Tree Top House

De sidste tre dage har stået på total afslapning. Efter vores trekkingtur tog vi en bus til Chiang Mai i det helt nordlige Thailand. En tur på 6 timer. Vi havde hjemmefra booket et ophold på et lille resort en times kørsel udenfor Chiang Mai. Vi skulle hentes på busstationen, men der dukkede ikke rigtig nogen op for at hente os. Dog kom der en efter en halv times tid og vi blev kørt afsted.

Vi skulle bo på et lille resort der hedder Rabaeng Pasak Tree Top House. Det er et lille sted med kun 10 hytter. Det ejes af en pensioneret arkitekt som for nogle år siden begyndte at bygge et hus oppe i træerne. Det er nu vokset lidt så der er 10 hytter. Der bliver bygger ca et hus om året i et nyt træ. Og det er ikke bare et hus. Det er virkelig gennemført lavet. Smukt indrettet og hvert hus er i flere etager og med rindende vand, toilet og bruser.

Vores Tree Top House

Bruser på 1. Sal

Lækker dobbeltseng i stueplan og to senge på 1. Sal og længere oppe var der endnu et lille sovekammer.

Alle husene var forskellige og til vores var der denne forhøjede terrasse

En af de andre huse

Og endnu et hus

Det hele er bygget i en frodig have fyldt med frugter og grøntsager. Her store papaya

Lige ud for vores hus er der en lille bæk med et lille vandfald, hvor vi kan bade i. Og i vandet er der doktorfisk, så når vi stikker fødderne i vandet kommer de og spiser de døde hudceller.

Vi har ikke lavet så meget de sidste dage. Bare nydt at være der, mærke stemningen, spise den lækre mad, og bade i floden. 

Vi har smæsket os i lækker thaimad

De tilbyder både massage og tøjvask, begge dele meget tiltrængt. Så vi har fået vasket fem kilo vasketøj og Laura og os har fået massage og fået løst op for alle de ømme muskler efter trekkingturen.

På stedet kan man låne cykler og selv cykle rundt i området på egen hånd. Der er en lille landsby med skole og tempel og et par grotter med flagermus. Vi tog afsted et par timer og havde en rigtig hyggelig tur.

På vej ind i en grotte

Små flagermus hænger ned fra loftet og sover

På cykeltur i området

Lille slange på resortet

Det meste af tiden har vi bare hygget os på resortet. Her er pigerne ved at male med akrylfarver på en træelefant, mens katte ligger overalt og sover













Ingen kommentarer:

Send en kommentar