Translate

søndag den 15. november 2015

Koh Chang -kokkeskole og ladyboys

Vi fik den tyske ejer til at bestille en taxa til os. Der ville gå en halv time, men efter en time kom der en- ikke den vi havde bestilt men vi tog den alligevel. 

På turen begyndte vi at forstå hvorfor taxaene ikke er så meget for at køre over på nordøstsiden for der er virkelig meget stejlt. Næsten stejlere bjergveje og kurver end dem på vej til Umphang. Og så snart vi kom over på den anden side af bjergpasset var det som at komme til en helt anden ø. Masser af hoteller, turister, butikker, hæveautomater og restauranter. Vi kom til vores hotel som lå dejlig centralt ved en af strandede og fik hurtigt spottet at der lige overfor hotellet lå vores længe ventede bar, så vi kunne få en drink.

På hotellet blev vi taget imod af to søde og imødekommende ladyboys og vi fik vores værelse. Det lå lige ved poolen, og vi blev naboer til en anden dansk familie som også var på langtidsrejse som os.

Vi kunne nu slappe af på vores nye hotel tilbage i civilisationen

Dejlig pool lige op af regnskoven og alligevel midt i det hele

Om eftermiddagen havde vi booket os ind på en cooking class som Koh Chang er berømt for. Vi var de eneste tilmeldte så vi fik ene undervisning og lærte rigtig meget. Der var en engelsktalende instruktør som viste os hvordan vi skulle lave de forskellige retter og i baggrunden gik to som hele tiden gjorde klar til næste ret eller ryddede op fra den forrige. Så vi skulle bare nyde det og lytte og tage imod. Vi lærte at lave forårsruller, som er Cirkelines absolutte favorit ret hernede, og derudover lavede vi currypaste, forskellige karry supper, en ret med stegt kylling og den klassiske thailandske dessert; klistrede søde ris med mango.

Der foldes forårsruller

Vi fik 4-5 hver vi selv havde lavet og friturestegt og med hjemmelavet chilisauce

Karrypasta skal mortes 

Vores instruktør viser hvad vi skal

Klar til at spise

Klar til at spise

Og her de tre hovedretter

Vi var færdige ved 18 tiden og blev kørt tilbage til vores hotel af dem fra kokkeskolen. Da klokken ikke var mere ville vi ud og have den længeventede drink. Da vi kom ud fra vores hotel og gik over mod baren måtte vi dog lige bremse op. Det var ikke lige den slags bar vi havde regnet med. Der var høj musik og fyldt at ladyboys som stod og dansede i små kjoler. Vi fik derfor svinget til venstre og videre ned af vejen, og på vores vej så vi dog flere af den type barer, men også mange midaldrende mænd med små thaipiger. 

King Kong Bar som om aftenen ikke er helt så uskyldig som den ser ud om dagen


Vi fandt en hyggelig bar og vi bestilt vores drinks. Personalet kom med hjernevrider træspil vi kunne prøve at løse. De var rigtig flot lavet så det endte med at vi købte et par stykker til at tage med hjem.

Skål det er lørdag

Se Frederikkes flotte dameglas
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar