Translate

mandag den 16. november 2015

Koh Chang -bade i vandfald og bountystrand

Dagen efter tog vi ud til et vandfald som ikke lå så langt fra vores resort. Der er mange vandfald på Koh Chang. Øen er næsten kun regnskov. Der går en hovedvej næsten hele vejen rundt om øen, og et par enkelte små stikveje lidt i mod øens midte. Men ingen veje går på tværs af øen så selvom det er Thailands anden største ø er det meste uberørt jungle. 

Nå men køreturen tog kun et kvarter med en taxa som samlede os på udenfor hotellet. Fra parkeringspladsen kunne man købe billetter (da det var nationalpark) og så var det 500 meter junglevandring hen til det smukke vandfald. Det kan selvfølgelig ikke sammenlignes med det store vandfald vi så i Umphang, men det var rigtig smukt, og nemmere at bade i da strømmen ikke var så stærk.

Det smukke vandfald

Dejligt køligt vand hvor masser af små og store fisk svømmende rundt og nappede til os

De seje kravlede helt op til vandfaldets fald

Et af de mindre fald

Vi tog tilbage til resortet og fik lavet lidt lektier og blog i den værste middagshede, og det blev også til en tur i poolen

Vores skønne værelse lige ved poolen

Sidst på eftermiddagen tog vi til stranden, og det var virkelig en lækker bountystrand. Helt stille vand, masser af gynger, resorts hvor man kunne sidde i strandkanten og drikke drinks eller spise mad. Vi bestilte en isdessert og sad og kiggede ud over vandet.

Koh Changs lækre strande


Ren idyl

Og med masser af primitive gynger

Da vi ikke gad mere strand gik vi op i byen og fik købt nyt badetøj, som efterhånden var blevet ret slidt og pigerne fik en badering til de sidste to øer.

Vi fandt en ægte italiensk restaurant med italiensk ejer og fik lækre pizzaer (Cirkeline fik lasagne som hun har snakket om i to uger). Det blev også turens dyreste måltid. Generelt er thaimad bare billigere da det er lokalt og ikke skal importeres, men nogen gange trænger vi bare til vestlig mad.

Vi sluttede Koh Chang af med drinks. Pina Colada i kokosnød














Ingen kommentarer:

Send en kommentar