Translate

lørdag den 28. november 2015

Hjemme igen.....

Så er vi hjemme igen efter 7 fantastiske uger i Asien.

Hjemrejsen var meget lang men gik godt. Vi fløj om dagen så vi skulle ikke sove. Vi landede sidst på aftenen i Danmark men med tidsforskellen svarede det til tidlig morgen thaitid, så vi var meget trætte og havde været vågne i 23 timer.

Klar til afgang fra Bangkok

I lufthavnen blev vi mødt af den nærmeste familie og vores hund og de havde taget leverpostejsmadder med som var er stort hit.

Trætte men glade efter en fantastisk rejse

Det har været helt vildt at være afsted så længe -både med oplevelserne, men også som familie. Vi har lært hinanden at kende på en helt ny måde, som vi ikke kunne på en charterrejse eller derhjemme. Der har været begrænset adgang til wifi (oftest kun på restauranter på hotellerne) så vi har spillet spil hver aften, som vi ikke gør herhjemme.

Det er rart at komme hjem igen, pigerne har den sidste uges tid snakket meget om veninderne, skolen og familien, og de nyder virkelig at være hjemme igen. Det kommer til at tage lidt længere tid for os forældre. Pludselig står hverdagen, julen og de dertil hørende forventninger og puster os i nakken, og det er hårdt at skulle vænne sig til når vi i 7 uger har haft en helt anden livsstil. Og det er hårdt at komme hjem til kulden, de nøgne træer og al det mørke. Tror ikke vi har nået at tænke nok over hvordan det er at komme hjem igen, så det slår hårdere end vi havde forestillet os. Så vi skal bruge et par uger på at omstille os igen. 

Første morgen hjemme

Vi var bange for at vi ville vågne alt for tidligt om morgenen fordi vores kroppe stadig var indstillet til thaitid, men alle mand sov til 7.30 og vi havde fået næsten 7 timers søvn.

Pigerne skulle tage det stille og roligt og vænne sig til at være hjemme, men allerede efter et par timer begyndte de at plage efter at komme i skole og sige hej til vennerne.

Cirkeline skulle ud og hilse på haven

Så til spisefrikvarteret fik de lov at gå i skole et par timer og sige hej. Men vi havde ikke fået jakker på før der kom en flok fra Lauras klasse for at se om hun var kommet hjem (vi bor lige med skolen i baghaven) så der var stor gensynsglæde fra alles side.

Og Laura og Cirkeline blev fulgt hjem af nogle veninder

Vi har stadig jetlag så vi vågner meget tidligt om morgenen og er dødtrætte fra sidst på eftermiddagen. Weekenden skal bruges på gensynsbesøg hos familien og julegaveindkøb. Og fra mandag er det hverdag for alle.

Tak til alle som har læst med på bloggen. Vi (Nicolaj) har nydt at skrive den, og for os er det lige så meget en dagbog med billeder vi kan læse når vi vil mindes rejsen. Men det har også været sjovt at dele vores oplevelser. 

Vi slutter bloggen af med dette smukke vandfald i Umphang


 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar